Намерете ни: с. Хаджидимитрово, общ. Свищов Обадете ни се: 0882 28 76 40 Пишете ни: info@elixir.bg
Начало  »  За нас

За нас

За нас

Елексир БГ е търговски представител за територията на Република България на Сръбския завод производител на комплексни минерални торове Elixir Zorka, разположен в гр. Шабац, Сърбия.


Производствения капацитет на завода е над 300 000 тона годишно. Продуктите му са изключително добре приети, както Сръбския така и в редица други пазари като: България, Румъния, Унгария, Италия, Словения, Македония, Босна, Хърватска и др.
Компанията е основана през юни 2014 година, която е и стартовата за нея, като дистрибутор на новото поколение висококачествени продукти за наторяване.


Само за два сезона 2014/15 тя се превърна в основен доставчик на NPK торове за всички участници на торовия пазар в България, както и надежден партньор на много земеделски производители.


Гамата от продукти включва разнообразие от формулации NP, NPK, PK, SSP, AmoSulfan, микро-гранулирани торове. От лятото на 2016 година стартира и производството на торове с висока концентрация на фосфор - MAP, DAP, TSP, които се произвеждат във втората фабрика на производителя, разположена в гр. Прахово, Сърбия.


Складовата база и офиса на фирмата се намират в с. Хаджидимитрово, общ. Свищов.


Екипът на фирмата е изграден от квалифицирани и опитни специалисти по продажбите и консултациите в областта на торенето на земеделските култури.


Продуктите, които се разпространяват на Българския пазар на минерални торове са с изключително високо качество по отношение на състава на хранителните елементи, здравината на гранулата, нейната разтворимост и усвояване на хранителните елементи от растенията.


Логистичните възможности на Елексир БГ са както по суша, така и по вода. Формулации от торове могат да се изработват и по желание от клиента, като предварително се заявят определени количества комплексен тор.

Последни новини

Еликсир Прахово-60 години традиции и иновации

Еликсир Прахово-60 години традиции и иновации

23.09.2020 г.
Elixir Prahovo, един от най-големите химически заводи в Сърбия, отбеляза 60 години производство на химически препарати в Прахово. По този повод, на централният площад в Неготин се събраха работници, служители и обикновени граждани, деца и възрастни.... Виж още
АГРА 2020

АГРА 2020

19.02.2020 г.
Международната селскостопанска изложба се утвърди като най-голямото икономическо събитие за агробизнеса в Югоизточна Европа.... Виж още
АГРА 2019

АГРА 2019

27.02.2019 г.
За четвърти пореден път екипът на ЕЛЕКСИР БГ учатва на международната селскостопанска изложба.
„Агра е единственото изложение в България, където участват научните институти от Селскостопанската академия. Широко са представени съвременните методи... Виж още