Намерете ни: с. Хаджидимитрово, общ. Свищов Обадете ни се: 0882 28 76 40 Пишете ни: info@elixir.bg
Начало  »  Продукти

Продуктови линии

Elixir
Basic

Elixir Basic

Elixir Basic

Комплексните минерални торове от линията BASIC са с висока концентрация на хранителни вещества, характеризиращи се с наличието на всички макроелементи и еднородна гранулометрия. Всяка гранула е с един и същи химичен състав, и благодарение на формата на активната субстанция, тя се характеризира с добра разтворимост във вода.

Elixir
Premium

Elixir Premium

Elixir Premium

Продуктовата линия ELIXIR PREMIUM включва формулации, чието съдържание е специално обогатено с второстепенни и микроелементи, за да осигурят на растенията всички хранителни вещества, необходими им за по-бърз растеж и по-високи добиви.

Elixir
Micro
Gran

Elixir Micro Gran

Elixir Micro Gran

Микрогранулираните торове се произвеждат по иновативна технология, специално разработена за производството на гранули с размер 0.5-1.2 mm. Микрогранулираните стартови торове на Elixir Zorka са с добре балансирано съотношение на хранителни вещества, основни, второстепенни и незаменими микроелементи, които стимулират растежа на растенията в началните им фази на развитие и спомагат за по-доброто им вкореняване.

Elixir
Supreme

Elixir Supreme

Elixir Supreme

Продуктовата линия Elixir SUPREME включва комплексни минерални торове, обогатени с микроелементи и произведени от най-висококачествени суровини, с калий в сулфатна форма. Продуктовата линия се разработва така, че да обогатява формулациите с внимателно подбрани микроелементи и механизми за бавното им отделяне.

Elixir
Super
Garden

Elixir Super Garden

Elixir Super Garden

Продуктова линия за нуждите на любителите на градинарството с 5 подбрани формулации за треви, цветя, зеленчуци и плодове. Продуктите са обогатени с микроелементи и съдържат калий в сулфатна форма. Гранулите са с висока разтворимост, а размерът на гранулите е внимателно подбран, за да се постигне възможно най-добрия ефект от прилаганите торове за целевите растения.

Elixir
Liquid

Elixir Liquid

Elixir Liquid

Предимство на течните торове от линията Elixir LIQUID пред твърдите азотни торове е, че азотът в тях е в разтворена форма и в амониева форма, в резултат на което не се измива и се усвоява бързо от растенията. Освен това те имат по-голяма концентрация на хранителните вещества в единица обем и по-равномерно се разпределят в площите.